Flyttstädning 

Flyttstädning, RUT-avdrag hushållsarbete
 

Vi tar hand om din flyttstädning!

Västerås Flyttningsbyrå är det flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flyttar. Vill du ha hjälp av en flyttfirma som har vana och erfarenhet av det ska man välja oss.

Hos oss är din flytt försäkrad hos Trygg-Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

Vi tar hand om din flyttstädning!

Vi på Västerås Flyttningsbyrå AB vänder oss till dig som av olika orsaker inte vill eller kan genomföra en flyttstädning själv. Flyttstädning är sedan 1 januari 2008 avdragsgillt som hushållsarbete, från 1 juli 2009 får du göra avdrag direkt vid betalningen. Fråga oss på Västerås Flyttningsbyrå om du önskar mer information om följande:

Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttstädningsfirma utföra städningen. Du får en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma i ordning dit du flyttat. Det är inte helt ovanligt att tvist uppstår mellan avflyttande- och inflyttande hyresgäst om skicket på städningen.

Anlitar du en flyttstädningsfirma är det du som besiktigar städresultatet med oss och godkänner städningen. Då minimerar du riskerna. Vi har stor erfarenhet av flyttstädning, vi utför ett flertal flyttstädningar varje dag runt om i Västerås. Vill du veta vad en flyttstädning kostar? Kontakta oss
för att få en prisuppgift.

Vilka tjänster ingår i en flyttstädning?

Vid flyttstädning kan det uppstå mycket oklarheter om vad som skall ingå eller inte i en städleverans. Se till därför att den städfirma du anlitar får se den innehållslista vi länkar till nedan, och att ni båda är överens om vad som ska ingå. Du kan självklart lägga till fler punkter efter egna önskemål.

Intresserad av att få hjälp med att städa ditt hem? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!